Creare Magazin Online, Site de prezentare, Blog, Portal web

Unul dintre aspectele cele mai apreciate ale webdesign-ului responsive este acela ca utilizatorul poate accesa informatia, indiferent de dispozitivul utilizat si de dimensiunea ecranului pe care acesta il detine.

Crearea unui site web bine gandit reprezinta cea mai eficienta si totodata cea mai rentabila metoda de promovare a unei firme. WEB DESIGN sau WEBDESIGN – prin Web Design sau Webdesign se intelege realizarea de site-uri web, de la momentul conceperii structurii si interfetei grafice si pana la finalizarea programarii si introducerea datelor – imagini, text, fisiere si alte elemente – care alcatuiesc continutul site-ului. Astazi site-ul web a devenit o necesitate vitala a tututor firmelor si afacerilor.

Majoritatea cautarilor se fac acum online si nu in cataloage tiparite, pentru ca este mult mai rapid si comod. Existenta unui site profesionist este o garantie a fortei si seriozitatii firmelor. Totusi, altfel de arta, una speciala – serveste unui scop practic: transmiterea eficienta a informatiei. Nu uitati nici o clipa ca site-ul web al firmei dumneavoastra este o investitie care trebuie sa va aduca profit. Nu este o moda, un moft sau o cheltuiala pe care trebuie s-o faceti doar pentru ca au facut-o si altii.

Web Design Responsive se refera la abordarea prin care un site este gandit si conceput pentru a oferi utilizatorilor o experienta optima (usor de citit, usor de navigat) pe orice platforma (computer, tableta, smartphone) (via).

RWD ( web design responsive ) completeaza un alt trend in design, Mobile First, prin care un site este desenat pentru a arata si functiona cat mai bine pe browser-ele mobile.

Pachetul standard cuprinde:

Web Design Responsive
Optimizat SEO
Personalitate
Logo Monocrom Gratuit
Securizat

Cere oferta de pret acum !

Ce spun specialistii nostri

  • Ideea e ca noi incercam sa educam piata si sa explicam clientilor care sunt avantajele unui design responsive. Efortul fiind mai mare bugetul necesar pentru un design responsive este mai mare, dar in general incepe sa devina un subiect interesant pentru firmele din Ro. Sunt de parere ca pana la sfarsitul anului o sa se regaseasca intr-o buna parte din brief-uri si aceasta cerinta.

    — Paul Bonea —
  • Personal, lucrez cu clienti din afara care stiu acest concept. In Romania, inca observ probleme in definirea unui website: de la obiectiv, pana la structura si mod de prezentare. Ma indoiesc sincer ca o sa prinda aici cu exceptia unor nume mari care sunt fortate de audienta sa se imbunatateasca in permanenta.

    — No Brands —
Back to Top