Asistenta Tehnica IT

asistenta

Asistenta Tehnica IT

Aveti nevoie de un nou sediu si nu stiti ce echipamente va sunt necesare ? Vreti sa va extindeti sistemul informatic existent sau poate vreti sa il schimbati cu ceva mai performant ? Sau pur si simplu aveti nevoie de solutii IT noi si nu aveti timpul necesar sa cautati ?

Prin serviciile de asistenta tehnica IT va oferim activitati de: asistarea clientului in achizitionarea echipamentelor de birou (Pc, fax, copiator, etc) cu un bun raport calitate/pret . consiliere in achizitii hardware si software.

Facem o paralela intre mai multe oferte prezente pe piata.Astfel evidentiem diferentele intre solutiile propuse de catre un distribuitor sau altul, le evidentiem avantajele si dezavantajele astfel putand sa va recomandam cea mai buna solutie din punct de vedere financiar.

Asistarea clientului in efectuarea de imbunatatiri ale performantelor sistemului prin inlocuirea componentelor vechi cu unele noi contra unei diferente tarifare (upgrade) proiectare a infrastructurii IT prevenirea pierderii datelor (realizare de back-up); securizare sisteme stabilirea structurii si configurarea echipamentelor informatice (inclusiv solutii antivirus si conectare Internet).

Contacteaza echipa noastra tehnica acum !

Posted on mai 5, 2014 in IT

Share the Story

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top